Verzending & Levering

Mogelijkheden voor de Ontvangst van uw Bestelling(en):


Bij PrintPlace kunt u uw pakketten op de volgende manier ontvangen:


  • 1. Verzending via Bpost naar België

Deze verzendingsmethoden zullen onderaan besproken worden.


1. Verzending via Bpost naar België


Bpost biedt u een uitgebreid netwerk: er is altijd een postkantoor of PostPunt in de buurt en elke werkdag komt er overal een postbode langs. U kunt rekenen op 11.000 postbodes die elke dag opnieuw heel België doorkruisen. Daarnaast zijn er meer dan 1300 lokale afhaalpunten, maar ook een geüpdatete logistieke infrastructuur. Op die manier bent u zeker van een optimale dienstverlening.


Bent u niet thuis wanneer uw postbode uw pakket brengt? Dan krijgt u een zendingsbericht in uw brievenbus. U kunt het pakket dan zelf ophalen of u kunt telefonisch vragen om uw pakket aan te bieden op een moment dat u wel thuis bent.


Wat te doen bij Annuleren of Retourneren?


1. Annuleren


The cancellation of an order as long as it has not been sent, is free of charge.

If you cancel the order after it has been sent to you, then you should refuse delivery of the package. If PrintPlace has already received a payment from you, we will refund the purchase price of the goods, after receipt of the returned goods. The shipping costs will be charged (only if you refuse the order at the door and leave it unopened).


2. Retourneren


U hebt vanaf de leveringsdag 14 dagen bedenktijd om zonder een reden op te geven het product te retourneren. Uitzonderingen hierop zijn gepersonaliseerde producten. U kunt het product alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking retourneren. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze Algemene Voorwaarden.


Wilt u de hele bestelling retourneren? Dan moet u de artikelen die u al in ontvangst hebt genomen, terugsturen naar het onderstaande retouradres. PrintPlace stort de hele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terug. De retourneerkosten zijn voor uw rekening.


Ook als u een deel van de bestelling retouneert, zijn de retourneerkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling storten wij terug. Verzendkosten worden in dat geval niet terugbetaald.


Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen moet u schriftelijk aan PrintPlace melden. Dit kan via e-mail, fax of post. U moet hierbij in elk geval uw volledige naam en het factuurnummer vermelden.


Om al betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) terug te betalen, hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Europa moeten ook het IBAN- en BIC/Swiftnummer van hun eigen bank vermelden.

Pas op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling moet hetzelfde zijn als het rekeningnummer waarmee u PrintPlace hebt betaald. Dit om fraude met terugbetalingen te vermijden.

Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.


Retourneringsadres:

  • PrintPlace BVBA
  • Leuvensesteenweg 126
  • 1830 Machelen
  • Belgium